sk cz

Autolekáreň - autodiely, autosúčiastky svetových značiek

Nákupný košík

0x   |   0,00 €

Super Diesel Aditiv zvíťazil v TESTE aditív!

Blog > Super Diesel Aditiv zvíťazil v TESTE aditív!

25.01.2017

Prvý test hodnotil vplyv multifunkčných aditív do nafty na cetánové číslo, mazivosť, penivosť a protikorózne vlastnosti nafty.

Testovaný výrobok SUPER DIESEL ADITIV letná sa umiestnil na prvom mieste zo testovaných prípravkov: obstál ako v zlepšenie vlastností nafty, tak z hľadiska ekonomickej dostupnosti.

"Veľmi účinne zlepšuje mazivosť a cetánové číslo, chráni proti hrdzaveniu v prítomnosti vody a potláča penivosť nafty. Tieto vynikajúce účinky boli dosiahnuté.

V druhom teste sa hodnotila filtrovateľnosť, obsah nitrátu, ktorý zvyšuje cetánové číslo, a predovšetkým tekutosť prípravku pri podchladení.

SUPER DIESEL ADITIV zimný sa opäť umiestnil zo 6 testovaných aditív na prvý mieste. Nafta ošetrená týmto aditívom upchala skúšobnej sitko až pri -30 ° C.

Super Diesel Aditiv zimní, VIF, 500 ml za 7,50 €

Pri odporúčanom dávkovaní (pod -20 ° C) stačí pre 250 l nafty.

Žiadne prekvapenie - VIF Super Diesel aditív vyhral všetky testy, ktorých sa zúčastnil. Multifunkčná prísada predčila v našom porovnaní všetky zimné špecialistov, pritom depresanty (látky zmenšujúca kryštály parafínu) sa v nej musí podeliť o miesto s ďalšími zložkami - treba zvyšovačom cetánu, mazivostními a čistiacimi prísadami, inhibítory korózie či stabilizátory biozložiek. Zrejme jediná nevýhoda rakúskeho výrobku plynie z vysokej koncentrácie účinných látok - naftu proti mrazom ochráni, ale sám tuhne (pozri samostatný článok na ďalšie dvojstrane). Cez noc ho tak nenechávajte v príliš studenom automobile. Túto informáciu (uchovajte pri teplotách nad +5 ° C) nájdete aj na obale. Po opätovnom zahriatí možno výrobok znova bez obmedzenia používať.

Pridať komentár

Komentáre (2)

  • pre_Luba

    13.02.2020 14:19

    Původním obchodním záměrem společnosti VIF byl pouze prodej aditiv do pohonných hmot a aditiv do topných olejů. Výrobky odebírala od rakouské firmy Lang Chemie, jejíž exkluzivní zastoupení si firma VIF zachovává dodnes. Tato spolupráce se postupně rozvinula v oboustranný obchod, ve kterém se vývoz do Rakouska vyrovnal dovozům základních produktů pro výrobu aditiv a tato spolupráce se nadále rozvíjí. Významný pokrok v aktivitách firmy VIF nastal v roce 1995, kdy si firma pronajala výrobní areál ve Valašských Kloboukách, a započala tak vývoj a výrobu vlastních produktů. Firma VIF postupně investovala do mísicích, plnicích a balicích zařízení, do budování vlastních skladových a administrativních prostor. Výrobní areál disponuje kapacitou pro plnění a distribuci ve spotřebitelských obalech, stejně jako pro skladování a expedici pro velkoodběratele. Společnost si zformovala vlastní autodopravu, která zajišťuje dovoz surovin ze zahraničí a rozvoz zboží ke svým odběratelům. Současný stav instalované technologie má dostatek rezerv i pro budoucí rozvoj firmy.
  • Lubo

    12.12.2019 15:58

    VIF český výrobok???? POkiaľ mám informácie, jedná sa o Rakúsky výrobok.
2024    AUTOLEKAREN.SK powered by TecDoc
Facebook