sk cz

Autolekáreň - autodiely, autosúčiastky svetových značiek

Nákupný košík

0x   |   0,00 €

Autokozmetika AUTOGLYM – viac než vyššia cena

Blog > Autokozmetika AUTOGLYM – viac než vyššia cena

31.10.2019

Autokozmetika AUTOGLYM – viac než vyššia cena

Na trhu je množstvo autokozmetiky, AUTOGLYM je však etablovaná značka s dlhodobou tradíciou. Môže sa tešiť aj podpore britskej kráľovskej rodiny. AUTOGLYM vyrába komplexný rad produktov pre starostlivosť o auto a príslušenstvo, ktoré sa predáva vo viac ako 45 krajinách sveta.

O auto je potrebné sa starať aj po vizuálne stránke a na to tu je autokozmetika AUTOGLYM, ktorá má komplexný rad produktov. Prinášame vám zopár produktov AUTOGLYM, ktoré nájdete aj v našej ponuke.

 

Interiér

Interior Shampoo

Rýchlo a jednoducho odstráni škvrny zo všetkých typov interiérových povrchov. Je potrebné sa starať nielen o povrch vozidla, ale aj samotné vnútro. Čistič Interior Shampoo je vhodný na interiérové plasty a tvrdé povrchy. Koberčeky, dvere, palubná doska, volant a pedále budú jednoducho vyčistené prostredníctvom tohto produktu. Navyše zanechá osviežujúcu vôňu. Ak máte kožený interiér, odporúčame použiť čistič kože Autoglym Leather Cleaner.



Autoglym Leather Cleaner

pH neutrálny čistič materiálu kože, ktorý rýchlo a hlavne bezpečne vyčistí všetky druhe kože a iné kožené povrchy. Koža je materiál, ktorý si vyžaduje špeciálnu starostlivosť, pretože je citlivá. Autoglym Leather Cleaner udrží tento citlivý materiál v kondícií. Tento produkt síce neprinesie žiadny lesk, ale naopak zanechá kožu matnú. K tomuto produktu odporúčame dokúpiť aj krém Autoglym Leather Care Balm.

Autoglym Leather Care Balm

Po vyčistení produktom Autoglym Leather Cleaner je potrebné aj kožu ochrániť.  Na to slúži krém Autoglym Leahter Care Balm. Je to bezpečná pH neutrálna emulzia, ktorá obsahuje kondicionéry a prírodné oleje. Automobilu, tak chráni a vyživuje kožu. Obzvlášť je potrebné dávať si pozor na výkyvy počasia. Horúce letné počasie a studené zimné počasie v spolupráci s klimatizáciou môže zanechať stopu na koženom interiéri. Síce je pravda, že materiál z kože je navrhnutý aby vydržal, ale časom sa materiál môže unaviť. Zostane vysušený a popraskaný. Autoglym Leather Care Balm dá prirodzený a matný vzhľad koženému interiéru. Spolu s Autoglym Leather Cleaner ho odporúčame použiť  minimálne dva krát. Počas letných mesiacov odporúčame produkty použiť častejšie.

Autoglym Vinyl and Rubber Care

Tento prostriedok na plasty, ktorý obnoví farbu, zanechá ochrannú vrstvu na palubovke a iných interiérových plochách, vrátane gumených povrchov. Slnečné lúče môžu po čase vytiahnuť farbu, vysušiť a hlavne poškodiť tieto povrchy. Autoglym Vinyl and Rubber Care, však zabezpečí ochranu. Môžete si aj vybrať či interiér bude lesklý alebo matný. Prostriedok aj zanechá voňavú stopu v citrónovej podobe.

Exteriér

Autoglym Magma

Na čistenie karosérie odporúčame produkt Autoglym MagmaMagma je špeciálna technológia, ktorá mení farbu a odstraňuje kontamináciu ako náletová hrdza z laku karosérie a diskov kolies. Vozidlo je neustále vystavované kontaminácii, ktorá je šírená vzduchom. Mnohé z častičiek sa ukladajú na laku a spolu s brzdným prachom kazia celkový vzhľad vozidla. Latky v produkte Magma pôsobia aktívne a zmenia farbu do červena keď sa dostanú do styku s čiastočkami hrdze. Hrdzu jednoducho uvoľnia a zabezpečia jednoduché spláchnutie pomocou prúdu vody. Magma vďaka svojmu zloženiu neodstráni vrstvu vosku.

Autoglym Super Resin Polish

Tento produkt je legenda vo svete starostlivosti o auto. Slúži na odstránenie jemných škrabancov a prinavráti lesk karosérii. Vhodné na všetky typy lakov. Produkt je používaný na športové autá, veteránov a rodinné automobily. Odporúčame ho používať pravidelne a dosiahnete unikátny lesk.

Doplnky

Skvelým doplnkom pre lepšiu aplikáciu produktov Autoglym špongia - Perfect Polish Applicator, ktorá má špeciálny dizajn so špicom. Taktiež rovné rohy zaisťujú presnosť aplikácie a zabraňuje naneseniu na nechcené miesta. Ideálne na použite produktov: Autoglym Super Resin  Polish, Autoglym Ultra  Deep Shine, Autoglym Bumper and Trim Gel,  Autoglym Car Glass Polish, Autoglym Leather Care Balm, Autoglym Instant Tyre Dressing a Autoglym High Performance Tyre Gel.

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.
2024    AUTOLEKAREN.SK powered by TecDoc
Facebook