sk cz

Autolekáreň - autodiely, autosúčiastky svetových značiek

Nákupný košík

0x   |   0,00 €

Prečo zvoliť olej Mobil ESP Formula 5W-30?

Blog > Prečo zvoliť olej Mobil ESP Formula 5W-30?

30.05.2023

Pri správnej údržbe vozidla je výber správneho motorového oleja kľúčovým faktorom pre optimálny výkon a životnosť motora. Jednou z renomovaných značiek na trhu je Mobil, ktorá ponúka rôzne typy motorových olejov. V tomto článku sa pozrieme na dôvody, prečo by ste mali zvoliť olej Mobil ESP Formula 5W-30 pre svoje vozidlo.

 

1.Vysoká kvalita a spoľahlivosť:

 

Olej Mobil ESP Formula 5W-30 je vyrobený s vysokou kvalitou a dodržiavaním prísnych štandardov. Mobil je známy svojou dlhoročnou skúsenosťou v oblasti motorových olejov a ich produkty sú dôveryhodné a spoľahlivé. Olej ESP Formula 5W-30 je špeciálne navrhnutý pre moderné vozidlá s dieselovými a benzínovými motormi, aby poskytoval optimálnu ochranu a výkon.

 

2.Nízka viskozita a vysoká ochrana pri studenom štarte:

 

Olej Mobil ESP Formula 5W-30 má nízku viskozitu, čo znamená, že je schopný rýchlo cirkulovať v chladiacom systéme aj pri nízkych teplotách. To zabezpečuje ľahké a rýchle štartovanie motora aj v extrémne studených podmienkach. Okrem toho poskytuje vysokú účinnosť a ochranu motora pri studenom štarte, minimalizuje opotrebenie a zabraňuje nežiaducemu treniu komponentov.

 

3.Vysoká tepelná stabilita a ochrana pred opotrebením:

 

ESP Formula 5W-30 je navrhnutý tak, aby poskytoval vysokú tepelnú stabilitu aj pri vysokých teplotách. To znamená, že olej udržuje svoje vlastnosti a schopnosti pri vyšších prevádzkových teplotách, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť motora. Taktiež poskytuje vynikajúcu ochranu pred opotrebením a tvorbou nečistôt, čím sa minimalizuje riziko poškodenia motora.

 

4.Účinná kontrola usadenín a ochrana proti korózii:

 

Olej Mobil ESP Formula 5W-30 obsahuje špeciálne prísady, ktoré pomáhajú udržiavať čistotu a čistotu motora. Sú schopné efektívne kontrolovať tvorbu usadenín, nečistôt a kalov a zabraňujú ich usadzovaniu sa na vnútorných komponentoch motora. Taktiež poskytuje ochranu proti korózii, čo je dôležité pre zachovanie optimálneho stavu motora.

 

5.Kompatibilita s emisnými systémami:

 

ESP Formula 5W-30 je vyvinutý tak, aby bol kompatibilný s modernými emisnými systémami vozidiel. Splňuje prísne normy emisií a pomáha minimalizovať škodlivé emisie. Tento olej je pripravený na boj s problémami spojenými s emisiami a zabraňuje poškodeniu katalyzátora a iných častí emisných systémov.

 

Pridať komentár

Komentáre (0)

Zatiaľ žiadne.
2024    AUTOLEKAREN.SK powered by TecDoc
Facebook